Revista Design
Revista Design
Helmeta E Biçikletave

Voronoi

Helmeta E Biçikletave Përkrenarja është frymëzuar nga struktura 3D Voronoi e cila është shpërndarë gjerësisht në Nature. Me një kombinim të teknikës parametrike dhe bionikëve, përkrenarja e biçikletave ka një sistem mekanik të jashtëm në përmirësim. Differentshtë e ndryshme nga struktura tradicionale e mbrojtjes së thekës në sistemin mekanik 3D të saj të pakonkurueshëm bionik. Kur goditet nga një forcë e jashtme, kjo strukturë tregon një stabilitet më të mirë. Në ekuilibrin e dritës dhe sigurisë, përkrenarja synon t'u sigurojë njerëzve përkrenare për mbrojtje personale më të rehatshme, më në modë dhe më të sigurt.

Emri i Projektit : Voronoi, Emri i stilistëve : Yuefeng ZHOU, Emri i klientit : Yuefeng ZHOU,Zhecheng XU,Haiwei WANG.

Voronoi Helmeta E Biçikletave

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Legjenda e dizajnit të ditës

Dizajnerët legjendarë dhe veprat e tyre fituese të çmimeve.

Legends Design janë dizajnerë jashtëzakonisht të famshëm, të cilët e bëjnë Botën tonë një vend më të mirë me modelet e tyre të mira. Zbuloni stilistët legjendar dhe modelet e tyre inovative të produkteve, veprat origjinale të artit, arkitekturën krijuese, modelet e pazgjidhura të modës dhe strategjitë e dizajnit. Shijoni dhe eksploroni veprat origjinale të projektimit të stilistëve, artistëve, arkitektëve, inovatorëve dhe markave në të gjithë botën. Frymëzohuni nga modelet krijuese.