Revista Design
Revista Design
Libri

Brazilian Cliches

Libri "Klishet braziliane" ishte e përbërë duke përdorur imazhe nga një katalog i vjetër i klisheve me shkronja braziliane. Por arsyeja e titullit të saj nuk është vetëm për shkak të klisheve të përdorura për përbërjen e ilustrimeve të saj. Në kthesën e secilës faqe, ne ekzekutojmë në lloje të tjera klishesh braziliane: ato historike, si ardhja e Portugezëve, katekizimi i indianëve vendas, ciklet ekonomike të kafesë dhe ari ... madje përfshin klishe bashkëkohore braziliane, plot bllokime trafiku, borxhet, godinat e mbyllura dhe tjetërsimi - Portretizuar në një rrëfim vizual të parëndësishëm bashkëkohor.

Vaji Ulliri Organik

Epsilon

Vaji Ulliri Organik Vaji i ullirit Epsilon është një produkt me edicion të kufizuar nga pemët organike të ullirit. I gjithë procesi i prodhimit bëhet me dorë, duke përdorur metoda tradicionale dhe vaji i ullirit shishet i pილiluar. Ne e hartuam këtë paketë duke dashur të sigurojmë që përbërësit e ndjeshëm të produktit shumë ushqyes do të merren nga konsumatori nga mulli pa asnjë ndryshim. Ne përdorim shishen Quadrotta të mbrojtur nga një mbështjellje, e lidhur nga lëkure dhe e vendosur në një kuti prej druri të punuar me dorë, të mbyllur me dyll nënshkrimi. Kështu që konsumatorët e dinë që produkti erdhi direkt nga mulli pa ndonjë ndërhyrje.

Kalendar

calendar 2013 “Safari”

Kalendar Safari është një kalendar i kafshëve prej letre. Thjesht shtypni pjesët, dele dhe sigurohuni për të përfunduar. Bëni 2011 vitin tuaj të takimeve të jetës së egër! Jeta me Dizajn: Modelet e cilësisë kanë fuqinë për të modifikuar hapësirën dhe për të transformuar mendjen e përdoruesve të saj. Ata ofrojnë rehati për të parë, mbajtur dhe përdorur. Ata janë të mbushur me butësi dhe një element befasie, duke pasuruar hapësirë. Produktet tona origjinale janë dizajnuar duke përdorur konceptin "Jeta me Dizajn".

Tryeza E Hyrjes

organica

Tryeza E Hyrjes ORGANICA është një portretizim filozofik i Fabrizio-së i ndonjë sistemi organik në të cilin të gjitha pjesët janë të ndërlidhura për të dhënë ekzistencën. Dizajni u bazua në kompleksitetin e trupit të njeriut dhe paramendimin njerëzor. Shikuesi është drejtuar në një udhëtim sublim. Porta e këtij udhëtimi janë dy forma druri masive që perceptohen si mushkëri, pastaj një bosht alumini me lidhës që i ngjan një shtylle kurrizore. Shikuesi mund të gjejë shufra të përdredhur që duken si arterie, një formë që mund të interpretohet si një organ dhe në finale është një gotë e bukur model, e fortë, por e brishtë, ashtu si lëkura e njeriut.

Kalendar

calendar 2013 “Farm”

Kalendar Fermë është një kalendar kafshësh me letër kitset. Mbledhur plotësisht ajo bën një fermë miniaturë të lezetshme të plotë me gjashtë kafshë të ndryshme. Jeta me Dizajn: Modelet e cilësisë kanë fuqinë për të modifikuar hapësirën dhe për të transformuar mendjen e përdoruesve të saj. Ata ofrojnë rehati për të parë, mbajtur dhe përdorur. Ata janë të mbushur me butësi dhe një element befasie, duke pasuruar hapësirë. Produktet tona origjinale janë dizajnuar duke përdorur konceptin "Jeta me Dizajn".