Revista Design
Revista Design
Porti I Lehtë Qyteti I Ardhshëm Hekurudhor

Light Portal

Porti I Lehtë Qyteti I Ardhshëm Hekurudhor Drita Portal është masterplan i Yibin Highspeed Rail City. Një reformë e stilit të jetës rekomandon për të gjitha moshat gjatë gjithë vitit. Pranë stacionit hekurudhor me shpejtësi të lartë Yibin e cila funksiononte që nga qershori i vitit 2019, Yibin Greenland Center përbëhet nga 160 metra Binjakë Kulla me përdorim të përzier integruar arkitekturën dhe natyrën me Bulevardin e peizazhit 1 km të gjatë. Yibin ka një histori për më shumë se 4000 vjet, duke grumbulluar mençuri dhe kulturë ashtu si sedimenti në lum shënoi zhvillimin e Yibin. Kullat Binjake shërbejnë si një portal i lehtë për të udhëzuar vizitorët, si dhe një pikë referimi për banorët që të mblidhen.

Emri i Projektit : Light Portal, Emri i stilistëve : QUAD studio, Emri i klientit : QUAD studio.

Light Portal Porti I Lehtë Qyteti I Ardhshëm Hekurudhor

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.