Revista Design
Revista Design
Selia

Nippo Junction

Selia Zyra Qendrore e Nippo është e ndërtuar mbi një kryqëzim shumëplanësh të infrastrukturës urbane, një autostradë dhe një park. Nippo është një kompani udhëheqëse në ndërtimin e rrugëve. Ata përcaktojnë Michi, që do të thotë "rrugë" në japonisht, si bazë e konceptit të tyre të projektimit si "ajo që lidh një larmi komponentësh". Michi lidh ndërtesën me kontekstin urbanistik dhe gjithashtu lidh hapësirat individuale të punës me njëra-tjetrën. Michi u përmirësua për të krijuar lidhje krijuese dhe për të realizuar Junction Place një vend pune unik të mundshëm vetëm këtu në Nippo.

Emri i Projektit : Nippo Junction, Emri i stilistëve : Takahiro Ichimaru,Tetsuya Tatenami, Emri i klientit : Nippo Corporation.

Nippo Junction Selia

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.