Revista Design
Revista Design
Dizajni I Brendshëm I Shtëpisë Së Banimit

Urban Twilight

Dizajni I Brendshëm I Shtëpisë Së Banimit Hapësira është plot me pasuri të projektimit, në terma të materialeve dhe detajeve të aplikuara në projekt. Plani i kësaj banese është formë e hollë Z, e cila karakterizon hapësirën, por gjithashtu është një sfidë për të krijuar një ndjenjë hapësinore të gjerë dhe bujare për qiramarrësit. Designer nuk siguroi asnjë mur për të shkurtuar vazhdimësinë e hapësirës së hapur. Me anë të këtij operacioni, brendësia merr natyrën e diellit, e cila ndriçon dhomën për të bërë ambient dhe e bën hapësirën të rehatshme dhe të gjerë. Artizanati gjithashtu detajon hapësirën me prekje të shkëlqyera. Materialet metalike dhe të natyrës formojnë përbërjen e dizajnit.

Emri i Projektit : Urban Twilight, Emri i stilistëve : LiChun Chang, Emri i klientit : CLUSTER & Associates.

Urban Twilight Dizajni I Brendshëm I Shtëpisë Së Banimit

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.