Revista Design
Revista Design
Hapësira Për Zyre Modelimi I Brendshëm

Infibond

Hapësira Për Zyre Modelimi I Brendshëm Shirli Zamir Design Studio projektoi zyrën e re të Infibond në Tel Aviv. Pas hulumtimeve në lidhje me produktin e kompanisë, ideja ishte krijimi i një hapësire pune që shtron pyetje në lidhje me kufirin e hollë që ndryshon realitetin nga imagjinata, trurin e njeriut dhe teknologjinë dhe gjetjen se si lidhen të gjitha këto. Studio kërkoi dozat e sakta të përdorimit të vëllimit, linjës dhe pavlefshmërisë që do të përcaktojnë hapësirën. Plani i zyrës përbëhet nga dhoma menaxheri, salla takimesh, sallone zyrtare, kafeteria dhe kabina e hapur, dhomat e mbyllura të kabinave telefonike dhe hapësira e hapur pune.

Emri i Projektit : Infibond, Emri i stilistëve : SHIRLI ZAMIR DESIGN STUDIO, Emri i klientit : Infibond.

Infibond Hapësira Për Zyre Modelimi I Brendshëm

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.