Revista Design
Revista Design
Dizajni I Arkitekturës Së Fasadave

Cecilip

Dizajni I Arkitekturës Së Fasadave Dizajni i zarfit të Cecilip është i konformuar nga një mbivendosje e elementeve horizontale që lejon të arrihet forma organike që dallon vëllimin e ndërtesës. Secili modul është i përbërë nga seksione të linjave të gdhendura brenda rrezes së lakimit që do të formohet. Pjesët e përdorura profile drejtkëndëshe prej alumini të anodizuar argjendi 10 cm të gjerë dhe 2 mm të trasha dhe u vendosën në një panel alumini të përbërë. Sapo është mbledhur moduli, pjesa e përparme ishte e veshur me një çelik inox 22 matës.

Emri i Projektit : Cecilip, Emri i stilistëve : Dante Luna, Emri i klientit : Dr. Jesus Abreu.

Cecilip Dizajni I Arkitekturës Së Fasadave

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.