Revista Design
Revista Design
Identiteti Vizual I Furrës

Mangata Patisserie

Identiteti Vizual I Furrës Mångata është vizualizuar në suedeze si një skenë romantike, pasqyrimi i shkëlqyeshëm, i ngjashëm me rrugën, i Hënës krijon në detin e natës. Skena është tërhequr vizualisht dhe mjaft e veçantë për krijimin e imazhit të markës. Paleta e ngjyrave, e zezë dhe e artë, imiton atmosferën e detit të errët, gjithashtu, i dha markës një prekje misterioze, luksoze.

Emri i Projektit : Mangata Patisserie, Emri i stilistëve : M — N Associates, Emri i klientit : M — N Associates.

Mangata Patisserie Identiteti Vizual I Furrës

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.