Revista Design
Revista Design
Byzylyk

Phenotype 002

Byzylyk Forma e byzylykut Phenotype 002 është rezultat i simulimit dixhital të rritjes biologjike. Algoritmi i përdorur në procesin krijues lejon imitimin e sjelljes së strukturës biologjike duke krijuar forma organike të pazakonta, duke arritur një bukuri pa vëmendje falë strukturës optimale dhe ndershmërisë materiale. Prototipi është materializuar duke përdorur teknologjinë 3D të shtypjes. Në fazën e fundit, pjesa e argjendarisë është hedhur me dorë në bronz, lëmuar dhe përfunduar me vëmendje për detaje.

Emri i Projektit : Phenotype 002, Emri i stilistëve : Maciej Nisztuk, Emri i klientit : In Silico.

Phenotype 002 Byzylyk

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Legjenda e dizajnit të ditës

Dizajnerët legjendarë dhe veprat e tyre fituese të çmimeve.

Legends Design janë dizajnerë jashtëzakonisht të famshëm, të cilët e bëjnë Botën tonë një vend më të mirë me modelet e tyre të mira. Zbuloni stilistët legjendar dhe modelet e tyre inovative të produkteve, veprat origjinale të artit, arkitekturën krijuese, modelet e pazgjidhura të modës dhe strategjitë e dizajnit. Shijoni dhe eksploroni veprat origjinale të projektimit të stilistëve, artistëve, arkitektëve, inovatorëve dhe markave në të gjithë botën. Frymëzohuni nga modelet krijuese.