Revista Design
Revista Design
Raft Librash

Amheba

Raft Librash Raftet organike të quajtur Amheba drejtohen nga algoritmi, i cili përmban parametra të ndryshueshëm dhe një sërë rregullash. Koncepti i optimizmit topologjik përdoret për lehtësimin e strukturës. Falë logjikës së saktë me bashkim pjesësh figure është e mundur që ta dekompozoni dhe transferoni atë, në çdo kohë. Një person është në gjendje të mbajë copa dhe të mbledhë strukturë 2,5 metra të gjatë. Për realizim u përdor teknologjia e trillimit dixhital. Procesi i tërë kontrollohej vetëm në kompjuterë. Dokumentacioni teknik nuk ishte i nevojshëm. Të dhënat u dërguan në makinën CNC me 3 boshte. Rezultati i të gjithë procesit është strukturë me peshë peshe.

Emri i Projektit : Amheba, Emri i stilistëve : George Šmejkal, Emri i klientit : Parametr Studio.

Amheba Raft Librash

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.