Revista Design
Revista Design
Skulpturat Urbane

Santander World

Skulpturat Urbane Santander World është një ngjarje e artit publik që konsulton një grup skulpturash që festojnë artin dhe mbështjellin qytetin e Santander (Spanjë) në përgatitje të Kampionatit Botëror të Lundrimit Santander 2014. Skulpturat me një lartësi prej 4.2 metrash të larta, janë prej fletë çeliku dhe secila prej tyre prej tyre janë bërë nga artistë të ndryshëm vizualë. Secila prej pjesëve përfaqëson në mënyrë konceptuale kulturën një nga 5 kontinentet. Shtë kuptimi është të përfaqësosh dashurinë dhe respektin për diversitetin kulturor si një mjet për paqen, përmes syve të artistëve të ndryshëm, dhe të tregosh që shoqëria mirëpret diversitetin me krahë të hapur.

Emri i Projektit : Santander World, Emri i stilistëve : Jose Angel Cicero, Emri i klientit : Jose Angel Cicero SC..

Santander World Skulpturat Urbane

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Ekipi i dizajnit i ditës

Ekipet më të mëdha të projektimit në botë.

Ndonjëherë keni nevojë për një ekip shumë të madh të stilistëve të talentuar për të dalë me dizajne vërtet të shkëlqyera. Do ditë, ne kemi një ekip të dallueshëm të çmimeve të reja dhe krijues të projektimit. Eksploroni dhe zbuloni arkitekturën origjinale dhe krijuese, dizajnin e mirë, modën, hartimin e grafikës dhe projektet e strategjisë së dizajnit nga ekipet e projektimit në të gjithë botën. Frymëzohuni nga punimet origjinale nga dizenjuesit e masterave të mëdhenj.