Revista Design
Revista Design
Syze

Mykita Mylon, Basky

Syze Koleksioni MYLITA MYLON është bërë nga një material poliamid i lehtë që përmban rregullim të jashtëzakonshëm individual. Ky material i veçantë krijohet shtresë për shtresë falë teknikës Selterimi i lazerit selektiv (SLS). Duke ri-interpretuar formën e spektaklit tradicionale të rrumbullakët dhe ovale të rrumbullakët, që ishte në modë në vitet ’30, modeli BASKY shton një fytyrë të re në këtë koleksion spektakli, i cili fillimisht ishte krijuar për t’u përdorur në sport.

Ora

Ring Watch

Ora Ring Watch përfaqëson thjeshtimin maksimal të një ore dore tradicionale përmes eleminimit të numrave dhe duarve në favor të dy unazave. Ky model minimalist ofron një pamje të pastër dhe të thjeshtë që martohet në mënyrë të përsosur me estetikën tërheqëse të orës. Kurora e nënshkrimit siguron akoma një mjet efektiv për ndryshimin e orës ndërsa ekrani i tij i fshehur i e-mail tregon bandat e gjalla të ngjyrave me përkufizim të jashtëzakonshëm, duke mbajtur në fund të fundit një aspekt analog, duke siguruar gjithashtu një jetë më të gjatë të baterisë.

Byzylyk

Fred

Byzylyk Ka shumë lloje të ndryshme rrathë dhe byzylykë: dizajnerë, të artë, plastikë, të lirë dhe të shtrenjtë ... por të bukura siç janë, të gjitha ato janë gjithmonë thjesht dhe vetëm rrathë. Fredi është diçka më shumë. Këto pranga në thjeshtësinë e tyre ngjallin fisnikërinë e kohërave të vjetra, megjithatë ato janë moderne. Ato mund të vishen në duar të zhveshura, si dhe në një bluzë mëndafshi ose një triko të zezë, dhe ata gjithmonë do t'i shtojnë personit që i vesh ato një prekje klasore. Këto rrathë janë unike sepse vijnë si palë. Ato janë shumë të lehta gjë që i bën veshjen e tyre të paharrueshme. Duke i veshur ato, do të vërehet me siguri!

Gjerdan Dhe Karficë Zbukurimi

I Am Hydrogen

Gjerdan Dhe Karficë Zbukurimi Dizajni është frymëzuar nga filozofia Neoplatonike e makrocosmës dhe mikrokozmosit, duke parë të njëjtat modele të riprodhuara në të gjitha nivelet e kozmosit. Duke referuar raportin e artë dhe sekuencën e Fiborës, gjerdanja përmban një model matematikor që imiton modelet e phyllotaxis të vëzhguara në natyrë, siç shihet në lulediellët, daisies, dhe bimë të ndryshme. Torusi i artë përfaqëson Universin, i mbështjellur me strukturën e hapësirës-kohës. "Unë jam hidrogjen" njëkohësisht përfaqëson një model të "Konstantja Universale e Dizajnit" dhe një model i vetë Universit.

Xhevahiret E Ngrira

Clairely Upcycled Jewellery

Xhevahiret E Ngrira Stoli të bukura, të qarta, të çrregulluara, të krijuara nga nevoja për të përdorur materialin e mbeturinave nga prodhimi i Claire de Lune Llambadar. Kjo linjë është zhvilluar në një numër të konsiderueshëm koleksionesh - të gjitha tregimet që tregojnë, të gjitha përfaqësojnë vështrime shumë personale në filozofitë e projektuesit. Transparenca është një pjesë thelbësore e filozofisë së vetë stilistëve, dhe kjo reflektohet nga zgjedhja e akrilikut të përdorur. Përveç akrilikut të pasqyruar të përdorur, i cili vetë pasqyron dritën, materiali është gjithmonë transparent, me ngjyra ose i qartë. Paketimi CD përforcon konceptet e riprodhimit.

Unaza

The Empress

Unaza Guri i bukurisë fantastike - piropi - thelbi i tij sjell madhështinë dhe solemnitetin. Kjo është bukuria dhe unike e gurit të identifikuar imazhin, i cili ka për qëllim dekorimin e ardhshëm. Kishte nevojë të krijonte një kornizë unike për gurin, e cila do ta çonte në ajër. Guri u tërhoq përtej metalit mbajtës të tij. Kjo formulë pasioni sensual dhe forca tërheqëse. Ishte e rëndësishme për të mbajtur konceptin klasik, duke mbështetur perceptimin modern të bizhuterive.