Revista Design
Revista Design
Kutia E Drekës

The Portable

Kutia E Drekës Industria e hotelierisë po lulëzon, dhe marrja e sipërme është bërë një domosdoshmëri për njerëzit modern. Në të njëjtën kohë, shumë plehra janë gjeneruar gjithashtu. Shumë nga kutitë e vaktit të përdorura për të mbajtur ushqim mund të riciklohen, por qeset plastike të përdorura për të paketuar kutitë e vaktit janë me të vërtetë jo të riciklueshme. Për të zvogëluar përdorimin e qeseve plastike, funksionet e kutisë së vaktit dhe plastikës janë të kombinuara për të hartuar kuti të reja dreke. Kutia e bales e kthen pjesën e vetvetes në një dorezë që mund të bartet lehtë, dhe mund të integrojë kuti të shumta vaktesh, duke zvogëluar në masë të madhe përdorimin e qeseve plastike për paketimin e kutive të vaktit.

Rroje

Alpha Series

Rroje Seria Alpha është një rruajtës kompakt, gjysëm profesional, që mund të trajtojë detyrat themelore për kujdesin e fytyrës. Gjithashtu një produkt që ofron zgjidhje higjienike me qasje inovative të kombinuar me estetikë të bukur. Thjeshtësia, minimalizmi dhe funksionaliteti i kombinuar me ndërveprimin e lehtë të përdoruesit ndërton bazat e projektit. Përvoja e gëzueshme e përdoruesit është çelësi. Këshillat mund të hiqen lehtësisht nga rroje dhe futen në pjesën e ruajtjes. Dock është projektuar për të ngarkuar rroje dhe pastrimin e këshillave të mbështetura me UV Light brenda pjesës së ruajtjes.

Pajisje Me Shumë Funksione Portative

Along with

Pajisje Me Shumë Funksione Portative Projekti ofron një përvojë jetësore të lëvizshme për turmën në natyrë, e cila kryesisht është e ndarë në dy pjesë: trupi kryesor dhe modulet që mund të ndryshohen. Trupi kryesor përfshin funksionet e karikimit, furçës së dhëmbëve dhe rruajtjes.Pajisjet përfshijnë furçën e dhëmbëve dhe kokën e rruajtjes. Origjinal frymëzimi për produktin erdhi nga njerëz që duan të udhëtojnë dhe bagazhet e tyre të grumbulluara ose të humbura, kështu që paketa e lëvizshme, e gjithanshme u bë produkti po pozicionohet. Tani shumë njerëzve u pëlqen të udhëtojnë, kështu që produktet e lëvizshme po bëhen zgjedhja. Ky produkt përputhet me kërkesën e tregut.

Shtrati I Maces

Catzz

Shtrati I Maces Kur projektonit shtratin e maceve Catzz, frymëzimi u mor nga nevojat e maceve dhe pronarëve ashtu dhe nevoja për të bashkuar funksionin, thjeshtësinë dhe bukurinë. Ndërsa vëzhgonin macet, tiparet e tyre unike gjeometrike frymëzuan formën e pastër dhe të njohur. Disa modele karakteristike të sjelljes (p.sh. lëvizja e veshit) u përfshinë në përvojën e përdoruesit të maces. Gjithashtu, duke pasur parasysh pronarët, qëllimi ishte që të krijonin një pjesë të mobiljeve që ata mund të personalizonin dhe të shfaqnin me krenari. Për më tepër, ishte e rëndësishme të sigurohej mirëmbajtje e lehtë. Të gjitha këto mundësojnë modelin e hijshëm, gjeometrik dhe strukturën modulare.

Pajisja E Menjëhershme Për Zgjerimin E Buzëve Natyrale

Xtreme Lip-Shaper® System

Pajisja E Menjëhershme Për Zgjerimin E Buzëve Natyrale Sistemi Xtreme Lip-Shaper® është pajisja e parë klinike e provuar klinike e sigurt në shtëpi për zgjerimin e buzëve në shtëpi. Ajo përdor një metodë 'mbërtheje' kineze 3.500 vjeçare - me fjalë të tjera thithje - e shoqëruar me teknologji të përparuar për krijimin e buzëve për të konturuar dhe zgjeruar buzët menjëherë. Dizajni krijon buzën e poshtme të lë pa frymë të vetme dhe të dyfishtë, ashtu si Angelina Jolie. Përdoruesit mund të forcojnë buzën e sipërme ose të poshtme veç e veç. Dizajni është ndërtuar gjithashtu për të ngritur harqet e harkut të Cupid, për të mbushur gropat e buzëve për të ngritur qoshet e gojës së plakjes. I përshtatshëm për të dy gjinitë.

Sheqernat

Two spoons of sugar

Sheqernat Të pini çaj ose të pini kafe nuk është vetëm për shuarjen e një herë të etjes. Shtë një ceremoni e kënaqjes dhe ndarjes. Shtimi i sheqerit në kafe ose çaj mund të jetë aq i lehtë sa të mbani mend Numrat Romakë! Pavarësisht nëse keni nevojë për një lugë të vetme sheqer ose dy ose tre, thjesht duhet të zgjidhni një nga tre numrat e bërë nga sheqeri dhe ta shtypni në pijen tuaj të nxehtë / të ftohtë. Një veprim i vetëm dhe qëllimi juaj është zgjidhur. Asnjë lugë, pa masë, bëhet kaq e thjeshtë.