Revista Design
Revista Design
Ngjitës I Kodit Qr

Marketplace on the Move

Ngjitës I Kodit Qr Mënyrë e re për të shitur makinën tuaj kudo! Vetëm në www.krungsriautomarketplace.com, ku mund të postoni për të shitur makinën tuaj dhe ne do të prodhojmë QR Code Sticker bazuar në adresën e internetit unike të automjetit tuaj të listuar, me modelin tuaj të zgjedhur të afisheve, pastaj dërgojeni në vendin tuaj, në mënyrë që të mund të ngjitni afishe në makinën tuaj! !! Për Blerësin, thjesht skanoni QR Code që shihni në parkimin e makinave të Shitësit në dyqanet, kafenetë, ndërtesat, etj. Qasja në detajet e makinës menjëherë. Thirrni shitësin dhe kontrollojeni. Të gjitha ndodhin papritur në vendin ku jeni të dy!

Mjet Arsimor Dhe Trajnues

Corporate Mandala

Mjet Arsimor Dhe Trajnues Mandala e korporatave është një mjet krejt i ri arsimor dhe trajnues. Shtë një integrim inovativ dhe unik i parimit të lashtë të mandalës dhe identitetit të korporatës i krijuar për të rritur punën në grup dhe performancën e përgjithshme të biznesit. Për më tepër është një element i ri i identitetit korporativ të kompanisë. Mandala e korporatave është një aktivitet grupor për ekip ose aktivitet individual për menaxher. Isshtë krijuar posaçërisht për një kompani të veçantë dhe është e ngjyrosur nga ekipi ose nga një individ në mënyrë të lirë dhe intuitive, ku të gjithë mund të zgjedhin ndonjë ngjyrë ose fushë.

Detektori Portabël I Defektit Tejzanor

Prisma

Detektori Portabël I Defektit Tejzanor Prisma është projektuar për testimin e materialeve jo invazive në mjediset më ekstreme. Isshtë detektori i parë që përfshin imazhe të përparuara në kohë reale dhe skanim 3D, duke e bërë interpretimin e të metave shumë më të lehtë, duke zvogëluar kohën e teknikut në vend. Me një mbyllje praktikisht të pathyeshme dhe mënyra unike inspektimi të shumta, Prisma mund të mbulojë të gjitha aplikimet e testimit, nga tubacionet e naftës deri tek përbërësit e hapësirës ajrore. Shtë detektori i parë me regjistrimin e të dhënave integrale dhe gjenerimin automatik të raporteve PDF. Lidhja pa tel dhe Ethernet lejojnë që njësia të përmirësohet ose diagnostikohet lehtësisht.

Sistemi Laboratorik I Pastrimit Të Ujit

Purelab Chorus

Sistemi Laboratorik I Pastrimit Të Ujit Purelab Chorus është sistemi i parë modular për pastrimin e ujit i krijuar për t'iu përshtatur nevojave dhe hapësirës individuale laboratorike. Ajo jep të gjitha shkallët e ujit të pastruar, duke siguruar një zgjidhje të shkallëzuar, fleksibël, të përshtatur. Elementet modulare mund të shpërndahen në të gjithë laboratorin ose të lidhen me njëri-tjetrin në një format unik kullash, duke minimizuar gjurmët e sistemit. Kontrollet haptike ofrojnë nivele shumë të kontrollueshme të rrjedhës së shpërndarjes, ndërsa një dritë dritë tregon statusin e Chorus. Teknologjia e re e bën Chorus sistemin më të përparuar në dispozicion, duke zvogëluar ndikimin në mjedis dhe kostot e drejtimit.

Llambadari

Bridal Veil

Llambadari Ky objekt arti - art me drita ndezëse. Dhomë e gjërë me një tavan me profil kompleks, si retë kumuloze. Llambadari përshtatet në një hapësirë, rrjedh pa probleme nga muri i përparmë në tavan. Gjethet e smaltit kristal dhe të bardhë së bashku me lakimin elastik të tubave të hollë krijojnë imazhin e një vello fluturimi në të gjithë botën. Bollëku i zogjve fluturues të dritës dhe shkëlqimit të artë krijojnë një ndjenjë të bollëk dhe gëzim.

Programi I Besnikërisë Së Kartave Të Kreditit

Education Currency

Programi I Besnikërisë Së Kartave Të Kreditit Ky është një program i besnikërisë së kartave bankare të një marke të sponsorizuar ndërmjet bankës emetuese dhe institucionit arsimor partner që jep shpërblime në formë të të drejtave të orarit të mësimit që akumulohen në njësi më të mëdha të cilat janë të drejta të orarit të kreditit që i janë dhënë mbajtësit të kartelës me shpenzimet e tij me kartë, të drejtat e akumuluara të orëve të kreditit të shpengohet kur të marrë një kurs arsimi në këtë institucion arsimor partner. Në këmbim të të drejtave të dhëna për kreditë, banka do të bëjë marrëveshje për ndarjen e tarifave të shkëmbimit me këtë institucion. Synimi i projektit është të mbështesë financiarisht njerëzit për të arritur qëllimet e arsimit dhe sektorin e arsimit.