Revista Design
Revista Design
Libri

ZhuZi Art

Libri Një seri edicionesh librash për veprat e mbledhura të kaligrafisë dhe pikturës tradicionale kineze është botuar nga Muzeu i Artit Nanjing Zhuzi. Me historinë e saj të gjatë dhe teknikën elegante, pikturat dhe kaligrafia tradicionale kineze janë të çmuara për tërheqjen e tyre shumë artistike dhe praktike. Gjatë hartimit të koleksionit, format abstrakte, ngjyrat dhe linjat u përdorën për të krijuar një sensualitet të qëndrueshëm dhe për të theksuar hapësirën boshe në skicë. Të pa mundim përkon me artistët në stilet tradicionale të pikturës dhe kaligrafisë.

Emri i Projektit : ZhuZi Art, Emri i stilistëve : ALICE XI ZONG, Emri i klientit : ZHUZI Art Center.

ZhuZi Art Libri

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.