Revista Design
Revista Design
Arti I Instalimit

Inorganic Mineral

Arti I Instalimit Frymëzuar nga ndjenjat e thella ndaj natyrës dhe përvojës si arkitekt, Lee Chi përqendrohet në krijimin e instalimeve unike të artit botanik. Duke reflektuar natyrën e artit dhe duke hulumtuar teknikat krijuese, Lee shndërron ngjarjet e jetës në vepra arti të zyrtarizuara. Tema e kësaj serie veprash është të hetojë natyrën e materialeve dhe si materialet mund të rikonstruktohen nga sistemi estetik dhe nga perspektiva e re. Lee beson gjithashtu se ripërcaktimi dhe rindërtimi i bimëve dhe materialeve të tjera artificiale mund të bëjë që peizazhi natyror të ketë një ndikim emocional tek njerëzit.

Emri i Projektit : Inorganic Mineral, Emri i stilistëve : Lee Chi, Emri i klientit : BOTANIPLAN VON LEE CHI.

Inorganic Mineral Arti I Instalimit

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.