Revista Design
Revista Design
Modelimi I Etiketës Së Verës

314 Pi

Modelimi I Etiketës Së Verës Eksperimentimi me shijimin e verës është një proces i pafund që çon në shtigje të reja dhe aroma divergjente. Sekuenca e pafundme e pi, numri irracional me decimale të pafund pa e ditur një të fundit prej tyre ishte frymëzimi për emrin e këtyre verërave pa sulfite. Dizajni synon të vendosë në qendër të vëmendjes tiparet e 3,14 serave të verës në vend që t'i fshehë ato midis fotove ose grafikëve. Pas një qasje minimale dhe të thjeshtë, etiketa tregon vetëm karakteristikat e vërteta të këtyre verërave natyrore pasi ato mund të vërehen në fletoren e Oenologut.

Emri i Projektit : 314 Pi, Emri i stilistëve : Maria Stylianaki, Emri i klientit : Deep Blue Design.

314 Pi Modelimi I Etiketës Së Verës

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.