Revista Design
Revista Design
Qendra Mjekësore E Bukurisë

LaPuro

Qendra Mjekësore E Bukurisë Dizajni është më shumë se një estetikë e mirë. Theshtë mënyra se si përdoret hapësira. Forma dhe funksioni i integruar i qendrës mjekësore si një. Kuptimi i kërkesave të përdoruesve dhe u jep atyre një përvojë të të gjitha prekjeve delikate në mjedisin përreth që ndjehen lehtësues dhe vërtet të kujdesshëm. Dizajni dhe sistemi i ri teknologjik ofrojnë zgjidhje për përdoruesit dhe të lehtë për t'u menaxhuar. Duke marrë parasysh shëndetin, mirëqenien dhe mjekësinë, qendra miratoi materiale të qëndrueshme për mjedisin dhe monitoroi procesin e ndërtimit. Të gjithë elementët janë të integruar në dizajnin ku është me të vërtetë i përshtatshëm për përdoruesit.

Emri i Projektit : LaPuro, Emri i stilistëve : NowHere® Design Limited, Emri i klientit : NowHere® Design Limited.

LaPuro Qendra Mjekësore E Bukurisë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.