Revista Design
Revista Design
Bar-Kokteji

Gamsei

Bar-Kokteji Kur Gamsei u hap në 2013, hiper-lokalizmi u njoh me një fushë praktike e cila deri atëherë ishte kufizuar kryesisht në skenën e ushqimit. Në Gamsei, përbërësit për kokteje janë ose foragjere në mënyrë të egër ose janë rritur nga fermerët lokalë artezë. Brendësia e barit, është një vazhdim i qartë i kësaj filozofie. Ashtu si koktejet, Buero Wagner ka blerë të gjitha materialet në vend, dhe ka punuar në bashkëpunim të ngushtë me prodhuesit vendas për të prodhuar zgjidhje të bëra me porosi. Gamsei është një koncept tërësisht i integruar që e kthen ngjarjen e pirjes së një kokteji në një përvojë të re.

Emri i Projektit : Gamsei, Emri i stilistëve : BUERO WAGNER, Emri i klientit : Trink Tank.

Gamsei Bar-Kokteji

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.