Revista Design
Revista Design
Veshja

Nyx's Arc

Veshja Kur drita depërton nëpër dritare me një nivel të shkëlqyeshëm, do të prodhojë një nivel ndriçimi estetik, ndriçim për të sjellë njerëzit në dhomë kur mendja misterioze dhe e qetë, pasi Nyx me një misterioz dhe të heshtur, përdorimin e pëlhurave të laminuara dhe kthesë për të interpretuar interpretimin e tillë të bukurisë.

Gjerdan

Extravaganza

Gjerdan Një kolitë elegante e frymëzuar nga ruffs, dekorime të lashta të qafës që mund të shihni në shumë piktura të bukura të shekullit XVI dhe XVII. Karakterizohet nga një dizajn bashkëkohor dhe modern, duke thjeshtuar stilin tipik të ruffs duke u përpjekur për ta bërë atë modern dhe bashkëkohor. Një efekt i sofistikuar që i jep hijeshi përdoruesit, përdorimi i ngjyrave të zeza ose të bardha lejon një shumësi kombinimesh me një dizajn modern dhe të pastër. Një gjerdan me një copë, fleksibël dhe e lehtë. Një material jo i çmuar por me një dizajn mbresëlënës të modës së lartë që e bën këtë kolitë jo vetëm një xhevahir, por një zbukurim të ri të trupit.

Vathë Bizhuteri

Eclipse Hoop Earrings

Vathë Bizhuteri Shtë një fenomen që na ndalon vazhdimisht sjelljen tonë, duke na ndaluar të vdekur në gjurmët tona. Fenomeni astrologjik i një eklipsi diellor ka intriguar njerëzit që nga epokat më të hershme të njerëzimit. Nga errësimi i papritur i qiellit dhe fshirja nga Dielli ka hedhur një hije të gjatë frike, dyshimi dhe mrekullie mbi imagjinatat Natyra mahnitëse e eklipseve diellore lë një përshtypje të qëndrueshme për të gjithë ne. Vathët e eklipsit të eklipsit me diamant prej ari 18K të bardhë ishin frymëzuar nga eklipsi diellor i vitit 2012. Dizajni përpiqet të kapë natyrën dhe bukurinë misterioze të diellit dhe hënës.

Këpucët Luksoze

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Këpucët Luksoze Linja e "xhevahireve sandale / në formë" të Gianluca Tamburini, e quajtur Conspiracy, u themelua në vitin 2010. Këpucët e konspiracionit kombinojnë me lehtësi teknologjinë dhe estetikën. Takat dhe thembra janë bërë nga materiale të tilla si alluminium i lehtë dhe titan, të cilat hidhen në forma skulpturale. Silueta e këpucëve theksohet më pas nga gurët gjysëm / të çmuar dhe zbukurimet e tjera të lavdishme. Teknologjia e lartë dhe materialet prerëse formojnë një skulpturë moderne, duke pasur formën e një sandale, por ku prekja dhe përvoja e mjeshtrit të aftë italianë janë ende të dukshme.

Karficë Zbukurimi

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Karficë Zbukurimi Karakteri dhe forma e jashtme e një lënde lejojnë të ndryshojnë modelin e ri të një stoli. Në natyrën e gjallë një periudhë ndryshon në një tjetër. Pranvera pason dimrin dhe mëngjesi vjen pas natës. Ngjyrat gjithashtu ndryshojnë, si dhe atmosfera. Ky parim i zëvendësimit, alternimi i pamjeve është sjellë përpara në zbukurimet e «Asia Metamorphosis», koleksion ku dy gjendje të ndryshme, dy imazhe të pakufizuara reflektohen në një objekt. Elementet e luajtshëm të konstruksionit bëjnë të mundur ndryshimin e karakterit dhe pamjes së stoli.

Ora Analoge

Kaari

Ora Analoge Ky dizajn bazohet në një mekanizëm analoge standar 24h (dora gjysmë e shpejtë e orës). Ky model është i pajisur me dy prerje vdesin në formë harku. Përmes tyre, duart e orës dhe minutës së kthimit mund të shihen. Dora e diskut (disku) është e ndarë në dy segmente me ngjyra të ndryshme që, rrotulluese, tregojnë kohën e AM ose PM në varësi të ngjyrës që fillon të jetë e dukshme. Dora e minutës është e dukshme përmes harkut më të madh të rrezes dhe përcakton se cila slot minutë korrespondon me numrat 0-30 minuta (të vendosura në rrezen e brendshme të harkut) dhe slotën 30-60 minuta (e vendosur në rrezen e jashtme).